Due Brothers

Ontworpen door: Workshop Built

Due Brothers installeert zonnepanelen in San Diego (Californië). Het familiebedrijf plaatst al sinds 2008 zonnepanelen en zijn dan ook experts in de regio.

De branding van Due Brothers heeft een retro-uitstraling. Het logo maakt gebruik van een woordmerk die uit een dik, handgemaakt lettertype bestaat. Ook het embleem doet vintage aan door de ronde vorm.

De zachte kleuren bruin, petrol en lichtgrijs worden aangevuld met knaloranje wat het merk direct laat opvallen.

De enveloppen kregen dezelfde retro, minimalistische benadering. Hierop werd een monogram gedrukt, welke terugkomt in de bedrijfskleding van het installabedrijf. In het embleem zijn de letters D en B verwerkt.

Het logo en de kleuren komen ook weer terug in de visitekaartjes. Een leuk detail is dat de achterkant lijkt op een zonnecel. Een leuke verwijzing naar de sector waar het bedrijf in actief is.

Om het geheel af te sluiten is er ook een bedrijfsfilm gemaakt en zijn er foto's gemaakt voor op de website.

due-brothers-logo-variation-1 due-brothers-logo-variation-2 due-brothers-logo-variation-3 due-brothers-logo due-brothers-bedrijfskleding due-brothers-enveloppen due-brothers-visitekaartjes due-brothers-briefpapier due-brothers-drukwerk due-brothers-fotografie due-brothers-website