CAOP

Ontworpen door: Mohamed Samir

Het Centrum Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (CAOP) is een kenniscentrum op het gebied van arbeidskwesties. Als kenniscentrum is het CAOP actief in zowel het publieke als private domein.

Voor de vernieuwde huisstijl van het CAOP is een nieuw logo ontworpen, bestaand uit de letters CAOP. De letter A is hierbij 90 graden gedraaid en ligt op z'n zijkant. De A staat voor de verbinding die het centrum voor ogen heeft.

Deze minimalistische, typografische benadering is door de hele huisstijl meegenomen. Zo zijn ook de visitekaartjes erg minimalistisch vormgegeven.

De typografie wordt gecombineerd met een opvallend kleurenpalet, bestaand uit zwart en wit, gecombineerd met felrood en eigeel.

Ook de brochure borduurt voort op de typografische aanpak. Hierbij worden verschillende letters en woorden ingezet en gebruikt als visueel element. Hier worden ook gradients en kleurverlopen gebruikt als extra decoratie.

Op de posters worden ook nog eens abstracte vormen gebruikt. Zo zijn er cirkels gebruikt die planeten moeten voorstellen en zes- en veelhoeken.

Het geheel maakt een minimalistische uitstraling. Het levendige kleurenpalet en de prachtige typografie maken het tot een compleet geheel.

caop-visitekaartjes caop-briefpapier caop-magazine caop-magazine-open caop-billboard