One Medical

Ontworpen door: Moniker

One Medical is een zorgverlener opgericht in 2007. De huisartsenpraktijk werkt op basis van een lidmaatschap en heeft vestigingen in diverse grote steden in de Verenigde Staten.

Centraal in de huisstijl van One Medical is de fotografie. Deze bestaat uit kleurrijke foto's van handen en mensen. Door de close-ups en de egale achtergronden ontstaat hierdoor een minimalistische uitstraling.

De minimalistische uitstraling komt terug in de gehele huisstijl. Zo is ook het logo erg rechttoe rechtaan. Het woordmerk is opgebouwd uit één lettertype, in één solide kleur.

Dit moderne, schreefloze lettertype wordt in de huisstijl gecombineerd met een klassiek serif font. De huisstijlkleur van One Medical wordt gecombineerd met verschillende, lichte kleuren. Deze pastelkleuren geven het geheel een rustige uitstraling.

Af en toe worden de foto's vervangen door kleurrijke illustraties. Deze illustraties lijken net handgemaakt doordat er gebruikt wordt gemaakt van penseelstreken en organische lijnen.

one-medical-visitekaartjes one-medical-logo one-medical-fotografie one-medical-brochure one-medical-billboard one-medical-illustraties